tirsdag 28. april 2009

Hva gjør jeg med gardin her?

Mine 2 kjøkkenvinduer over arbeidsbenken er lange og smale. Jeg er ikke den mest kreative da det gjelder gardiner. Leter og leter i Blogglandia om det er noen tips, finner ikke noe til inspirasjon......Kom gjerne med innspill..Ønsker noe i lin,hvitt. Gjerne med noe blått....
Har hatt div kapper med rynker før...
Vinduene er under overskap.120 x 75. Spotter hele veien under skap......
Har kun brukt kapper her før....Vinduer er nymalte og ikke shina opp, skrapet...mangler benkelist også.....

7 kommentarer:

Lyst på livet sa...

Hei igjen :-)
Den blåfargen vet jeg ikke hva heter. Kjøpte kfe`settet ferdig malt på Plantasjen i fjor.... Jeg syns kanskje den er litt i friskeste laget selv, men ingen fare; kvaliteten er ikke den beste heldigvis....for snart er den herlig slitt :-)

minishabby sa...

Hei hei:)
Kom faktisk til å tenke på mine egne kjøkkengardiner da jeg leste innlegget ditt. Jeg ble veldig inspirert av Mias Landliv og lagde noen lignende gardiner som henne. Sydd av blå og hvite kjøkkenhåndklær. Vet ikke om det kunne vært noe for deg jeg?
Ha en flott dag videre. Håper sola titter frem snart, for i dag skal vi sette opp hekk:)

Tovepia sa...

Trenger du i det hele tatt noen gardin? Du kunne også hatt persienner, men da mu du kutte dem i.o.m. at vinduene er såpass lave. Ville sett om jeg trives uten gardin i første omg, jeg;) Ha en flott dag videre, jeg skal ut å rake plen..

Anettes hus sa...

Hva med en liftgardin med knytebånd?!

Klem Anette:)

Jannicke sa...

Jeg er enig med Tovepia; trenger du gardin? Ihvertfall nå i sommerhalvåret, er vel ikke det nødvendig, men til høsten er det annerledes. Jeg holde på med en fortryllende hekleblonde, hva med å hekle denne i blått? Kanskje du er lei av kappe... Tja, var visst ikke noe godt råd jeg kom med - men ha en fin kveld!

Stubbetufsa sa...

Hei, Jannicke!
På hytta har jeg et slikt lite vindu, med oldemorsstang av alle ting. Jeg hang opp noen søte små tøyservietter med broderier, det ble søtt!

Guttemamma sa...

TUsen takk for veldig koselig hilsen,setter stor pris på det!!!
jeg synes egentlig det er fint uten gardin...,men siden du spør vil du vel ha gardin?? :-) Da ville jeg valgt lift gardin!! Evn sydd av fine linoppvaskhåndklær!!Lov å vise oss bilder da...klem fra Anette