søndag 26. juli 2009

FUTURUM ANNO 1980

Jeg fant stolen på nett;-)


På 80-tallet var møbelserien Futurum det nærmeste interiør-lykke jeg kom. Brunbeiset furu. Seksjon. Sofa med ullstoff i linfarger. Hjørnebord og stuebord med åpning mellom bordene. Glass i overskap og ekstra hyller. Synes det var så fint.

På 90-tallet klarte jeg å male allt blått, og trekke om sofa og puter. Har spart allt sammen. Hva gjør jeg med hele rakkelet. Kaster. Gir bort. Selger. Pusser opp??? Tips mottas med takk;-))

Nå har jeg så mange gamle møbler som er stuet bort at det snart ikke er plass til meg.....
Går tregt med maling.......
Noen som husker denne serien møbler??

7 kommentarer:

Tovepia sa...

Husker godt stolene, vi hadde dem på vårt personalrom på jobb;) Enkelt å male de kanskje, men mer jobb med putene...her kreves nok mer ekspertise enn meg:O) Har selv problemer med å kaste, man vet jo aldri;)

Laila -Karin sa...

Å kaste det er nesten helt umulig. Jeg er blitt litt flinkere med årene , men jeg tenker altid at jeg kan få bruk for det en gang.
Nå har jeg en venninne som er veldig flink å kaste.Hun går fort lei og alt havner ned til meg.

GundaM sa...

HUsker dette ja, men noe bare må man kvitte seg med.... JObber jo på et gjenbrukstorg og ser hver dag fullt brukbare varer kastes, to år gml sofagrupper pga av at to skal flytte sammen eller at et par skal flytte fra hverandre...har desverre ikke plass i butikken til alle stolene og sofaene...

Fortsatt go søndag;)

MajorogMeg sa...

Gjett om jeg husker...men jeg er god på å kaste eller gi bort jeg da. Man kan ganske enkelt ikke ta vare på alt. Hadde en blåperiode jeg også:)
Fortsatt god søndagskveld og klem fra meg:)

Margrethes hus og hage sa...

Joda, husker det gjør man da :) Den blå hyllen blir jo lekker i hvitt eller grått?
Noe må man kaste om man skal fornye seg. Men da er det kjekt å gi det til veldedige organisasjoner som selger det videre, synes jeg. Så gjør det litt nytte for seg :)

Men jeg er nok litt av en samler skal jeg være helt ærlig. Må alltid gå noen runder før jeg kvitter meg med ting.

Hilsen Margrethe

Strikkebesta sa...

Ikkje kast! Det er nok ikkje lenge før dette blir heilt "in" igjen, kanskje noko som neste generasjon vil sjå på som samleobjekt?

johanna sa...

Hej
Det går jättebra att låna=)
kraaaam