tirsdag 28. juli 2009

ISBLÅTT

Trenger litt hjelp til dette hjørneskapet. Har malt det innvendig med ISBLÅTT. Synes det ble litt grått, men fargen blir vel blåere med et strøk til.

Planen var isblått inni og hvitt utenpå. Usikker på dette her. Har ikke malt så mye møbler før. Kan også male speil på dører i isblått. Tar imot innspill med takk!!

7 kommentarer:

Tovepia sa...

Isblått er en lekker farge. Kommer an på omgivelsene, men hvitt utvendig er jo et sikkerstikk;) Føler at hvis du bruker isblått på speilene, må fargen "speiles" et annet sted i rommet;) Flott hjørneskap! Du står på:O) Kos deg videre med malinga!

Balke gård sa...

Oi, hvilket spørsmål...Isblått er nydelig, hvitt også...KJenn på din egen magefølelse, jeg tør ikke si noe når jeg ikke ser fargen live...Klem

Linda sa...

Tror det blir fint jeg.
Tror ikke jeg ville malt speilet rundt isblått.
Men smak og behag...

merethe sa...

Hei sann :) her inne hos deg har jeg vært en gang før tror jeg :) Det høres helt lekkert ut med isblått inni og hvit utenpå. :)

Laila -Karin sa...

Jeg tror og jeg ville hatt det helt hvit utenpå .
Du spurte vilken hund jeg har . huner en blanding av cairn terier og dansk svensk gårdshund.
Et lite ulykkestilfelle som jeg er utrolig glad for.
KLem

Bestemor Drillo sa...

Isblått er jo lekkert synes jeg, men jeg er jo helt vill etter blåfarger. Du må nesten prøve litt for å se. Skapet er jo helt nydelig.

Guttemamma sa...

hm...vi skal male bokyller i høst og jeg tenke på sølv inni og hvitt utenpå. Så en stilig sølvmaling i Boligpluss...men tror det blir hvitt all over...
Så ikke vet jeg hva du skal velge, blir nok lekkert åkke som...