fredag 7. august 2009

Endelig helg med sol fra skyfri himmel.

God helg!

8 kommentarer:

Laila -Karin sa...

En riktig solrik helg til deg
Klen

Birgitta sa...

Har tittat runt lite hos dej idag. Fina blommor och hörnskåpet blev riktigt fint vitmålat.
Ha det gott.
Kramis Birgitta

Strikkebesta sa...

Hei, så fint at det endeleg klaffa! Ønskjer deg og dine ei solrik og fin helg, og heilt sikkert med god mat og drikke, for det trur eg du er flink til:)

Tovepia sa...

Ei riktig god helg til deg og dine;) Håper sola skinner hele helga;)

Elins Strikkeri sa...

Deilig med fint vær og sol, kan ikkje akkurat sei at me har hatt skyfri himmel men fin temreratur likevel. Ha ei god helg:)

minishabby sa...

God morgen:)
Nå satser vi hardt på at dette godværet holder seg. Så deilig!
Og tusen takk for skryt. Vi holder på vi, men er i feriemodus om dagen. Derfor går det litt treigt med både oppussing og blogging om dagen. Men jeg kommer nok sterkere tilbake med begge deler:)
Ha en flott helg:)
PS: Så går vi jo selvfølgelig spent og venter på distrikt her da. Må sjekke dataen hver dag. Distrikt før telefon nemlig:)

Bestemor Drillo sa...

Ja er det ikke fint at sommeren kom på visitt igjen. Den er hjertelig velkommen! God helg til deg!

disa sa...

A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片