onsdag 5. august 2009

Jeg har en liten venn


Min lille venn er kreativ. Da jeg tar frem symaskina er det fest i huset. Hun syr og jeg syr. Hun aplikerer, syr på perler. Kan holde på i timesvis.......Her er det veskeproduksjon av stoff fra gamle olabukser og gardinrester. Vi syr annahver gang. Da er jeg i nærheten og instruerer hvis noe er vanskelig......men det går som en lek;-))


7 kommentarer:

Tovepia sa...

Så artig!! Det er vel noen som har inspirert henne, tenker jeg;) Flott å se at ungdom vil lære å sy.Den ene datteren min ønsket seg symaskin i 25 årsgave..klart hun fikk det!! Og nå syr hun klær og bæretøy til barn etc. Ha en fin kveld og hils din datter å si at hun er kjempeflink!!

Laila -Karin sa...

Koselig med en datter som koser seg med symaskinen.Har bare sønner jeg , men derer fire jente barnebarn.
Ha en fin kveld med alle dine prosjekter.
Klem

Margrethes hus og hage sa...

Det høres skikkelig koselig ut :)

Mia sa...

Flott med ungdom som koser seg med sying. "Tidlig krøkes..." og alt det der. Jeg husker selv hvordan jeg fikk "dilla" på sying da jeg fikk låne min mors gamle symaskin for å sy dukkeklær... det er noen år siden dengang...huh!

Takk for dine koselige hilsener i bloggen min og for flott svar ang. hekken din. Så over til spørsmålet ditt i bloggen min... Jeg syr aldrig remser av stoff for så å klippe de og å sy sammen igjen. Jeg foretrekker å klippe lappene mine (7 x 7) en og en, for så så sy sammen (i lange remser på teppets bredde). Jeg bruker ikke noe vliselin bak, men syr kun stoffene sammen, for så til slutt å vattere hele teppet (platevatt). Jeg liker å bruke rester og gjerne gamle klær også, så det er ikke så lett å sy lange remser av dem, for så å klippe. De er lettere "å integrere" rester når man syr sammen en og en lapp. Ikke tar det lange tiden heller, synes nå jeg da... Lykke til med syingen!

merethe sa...

Ja nå har jeg tatt meg en runde på bloggen din og du har så mye spennende på gang. Jeg driver også og pusser opp gamle møbler. Jeg maler det hvitt. Det skal inn på hobbyhuset vårt. Liker gjennbruk og koser meg med opppussing. :)
Nå har jeg lagt deg tilo min bloggliste for å vite hvor jeg har deg. :) håper det er greit. Ha en flott dag.

Strikkebesta sa...

Kjekt af jenta di kosar seg med syinga, og flott at ho får sleppe til ved symaskina når ho har lyst til det:)Du har all grunn til å vere stolt av henne! Takk for at du vil gi frå deg den flotte syltetøykrukka, eg har sendt deg eit svar på e-postadressa som du ga meg.

Frøken Fjols sa...

Så flinke dere er og så kjekt det må være for henne å ha læreren i nærheten. Jeg får nesten frysninger på ryggen og ståpels på armene når je ser symaskina, men det har jeg tenkt å gjøre noe med når høsten kommer.
Skuvseng på kjøkkenet, med riktig tilbehør, ja... Haha. Jeg må innrømme at jeg umiddelbart tenker at det er en relativt smal sak å få tak i senga, men langt værre å finne egnet tilbehør. Det er jo så mye stusselig tilbehør av den sorten og så kan det jo være kjedelig å bytte det ut stadig vekk og....Men det er klart... Å starte med senga er jo en go start, det !

Kos deg i hælja !