Hvetemel
Linfrø
Havregryn
Gjær
2 egg
Melk/vann
Olivenolje
Salt
FYLL
**
Pølsebiter
Løk
Hvitløk
Tørket tomat
Frisk tomat
Raspet ost
Salt/Pepper
Oregano
Stekes.....
****
La deigen heve i ca 1 time
Kjevles til et rektangel
Smør utover pølsebl. og litt ketshup
Rull sammen hele greia.
Skjær opp ca 2 cm, og legg på ei godt smurt plate.
Etterheves ca 45 min.
Stek ved ca 200 gr. 15-20 min.
VELBEKOMME
Ha en fin kveld!
Linfrø
Havregryn
Gjær
2 egg
Melk/vann
Olivenolje
Salt
FYLL
**
Pølsebiter
Løk
Hvitløk
Tørket tomat
Frisk tomat
Raspet ost
Salt/Pepper
Oregano
Stekes.....
****
La deigen heve i ca 1 time
Kjevles til et rektangel
Smør utover pølsebl. og litt ketshup
Rull sammen hele greia.
Skjær opp ca 2 cm, og legg på ei godt smurt plate.
Etterheves ca 45 min.
Stek ved ca 200 gr. 15-20 min.
VELBEKOMME
Ha en fin kveld!
7 kommentarer:
MMMM! Dette skal prøves !!
Dette så snadder ut!! Skal kopiere oppskrifta, alltid kjærkomment med noe lettvint som er godt!!
Fin kveld til deg også;)
Mmmm - takk for oppskrifta! Den skal definitivt prøvast. Flott med sunne ingrediensar i deigen:)
Nam! Fikk vann i munnen.
Denne oppskriften kopierer jeg av deg... tusen takk for at du deler med oss.
Nam nam! Dette så skikkelig snadder ut. Kanskje jeg lager i stand noe sånt til helg. Må jo ha noen prosjekter nå som malerprosjektene er ferdig:))
Helt enig med deg. Rødvin passer utmerket hver dag. Slapper jo så godt av;)
Og tusen takk for trøstende kommentarer. Humøret har som du sikkert har sett vært veldig opp og ned de siste dagene. Men nå begynner det å bli bedre, og jeg er glad for at det er helg. Da skal jeg bare slappe av, og drikke mer rødvin. Hehehe.
Jeg tenkte faktisk på deg på vei til jobben. Elgjakta begynner jo denne helga, så du kommer vel til å være opptatt fremover nå. For du går vel også på elgjakt eller?
Uanset - håper du koser deg masse i helga.
Klem fra meg!
Hei !
Pizzasnurrer er jo kjempegodt. Fint å ha med på tur er det jo også.
Ha ei fin helg.
Hei,ny info.ang.bloggtreffet i dag.Fint hvis du legger igjen en kommentar om hva du ønsker å spise.Klem fra Maliva
Legg inn en kommentar